Tradičná slovanská kuchyňa s nádychom súčasnosti! Presne na takej si môžete pochutnať v našej reštaurácií, ktorej kraľuje jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov – Ľubomír Herko.
„Základom sú poctivé a kvalitné domáce potraviny. Máme vlastnú rozrábku mäsa, či už je to bravčové, hovädzie, divinové alebo baranie mäso, ktorá získala označenie regionálny produkt Podpoľanie. V jedlách sú používané domáce zemiaky, mliečne výrobky, syry z Masarykovho dvora či iné lokálne produkty,“ hovorí šéfkuchár Ľubomír Herko. Zahryznúť si môžete do chlebíka či pečiva vyrobeného podľa vlastnej receptúry a k jedlu dobre padne chutné pivo z remeselného pivovaru Masarykov dvor.
Reštaurácia s vyhrievanou terasou s výhľadom na celý rezort ponúka:
- Bohatý raňajkový bufet
- Plnú penziu
- Širokú ponuka jedál „A lá carte“
- Obedové menu
- Nutrične vyvážené detské menu
- Chutné vegetariánske a vegánske jedlá
- Možnosť upraviť jedlá pre hostí s alergiami či intoleranciami