Reštaurácia

 

S hrdosťou oznamujeme, že naša reštaurácia získala jednu čiapku Gault&Millau pre rok 2025 – prestížne ocenenie, ktoré je dôkazom našej kvality, poctivosti a lásky k remeslu.

                                                                                                      

 

Tradičná slovanská kuchyňa s nádychom súčasnosti! Presne na takej si môžete pochutnať v našej reštaurácií, ktorej kraľuje jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov – Ľubomír Herko.

„Základom sú poctivé a kvalitné domáce potraviny. Máme vlastnú rozrábku mäsa, či už je to bravčové, hovädzie, divinové alebo baranie mäso, ktorá získala označenie regionálny produkt Podpoľanie. V jedlách sú používané domáce zemiaky, mliečne výrobky, syry z Masarykovho dvora či iné lokálne produkty,“ hovorí šéfkuchár Ľubomír Herko. Zahryznúť si môžete do chlebíka či pečiva vyrobeného podľa vlastnej receptúry a k jedlu dobre padne chutné pivo z remeselného pivovaru Masarykov dvor.

 

 

Reštaurácia s vyhrievanou terasou s výhľadom na celý rezort ponúka:

 

 

Kontakt:

Jana Komárová

tel.: 0917 762 906

email: prevadzka@masarykov-dvor.sk


Alena Krnáčová

tel.: 0917 763 215

email: prevadzka@masarykov-dvor.sk

 

Otváracie hodiny

  • Po - So

    07:30 - 22:00 (kuchyňa do 21:00)

  • Ne

    07:30 - 21:00 (kuchyňa do 20:00)